به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر مازيار حسيني افزود: ساختمان مذكور داراي دو هزار متر مربع زيربنا است و فاز يك آن شامل طراحي سازه ، معماري ، تاسيسات مكانيكي ، برقي ، نرم افزاري و... به پايان رسيده و فاز دو آن نيز اين هفته به پايان مي رسد و عمليات اجرايي احداث بنا نيز بزودي آغاز و تا پايان سال به اتمام مي رسد .
وي در خصوص استحكام سازه اين مركز گفت: اين سازه در زمين لرزه هايي با دوره بازگشت بالاي 2475 سال در حالت ارتجاعي باقي مي ماند، المان ها و جزئيات داخلي اين ساختمان براي اولين بار در كشور تجربه مي شود و نحوه اتصال احزاي غير سازه اي به سازه اصلي نيز كاملا متفاوت است.
به گفته رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهرداري تهران در اين مركز تمامي فعاليت هاي تخصصي 20 گانه مقابله با بحران به صورت مستقل پيش بيني شده است و براي مسئولان رده بالاي كشور و فرماندهان اصلي مركز نيز مكان مخصوصي در نظر گرفته شده است.
وي اضافه كرد: در صورت بروز بحران افراد براي مدت دو هفته بدون هر گونه ارتباط با بيرون مي توانند خود را حفظ كنند.
حسيني اضافه كرد: علاوه بر ستاد فرماندهي، در سطح مناطق22 گانه نيز 22 مركز فرماندهي مقابله با حادثه در نظر گرفته شده است و در هر منطقه يك سوله در مجاورت ساختمان منطقه يا محل مناسب ديگري نصب مي شود كه كاربري آن فقط مديريت بحران است و به مانند ديگر سوله ها دو منظوره نيست.


نظر شما